Sport

NAISA NASTAVLJA GDE JE STALA: Ambicije najviše moguće za finalni turnir kupa i naredno prvenstvo

Naisa želi da izuzetno uspešnu sezonu u kojoj se stigla do polufinala EHF Čelendž kupa, ali i do polufinala nacionalnog kupa okonča na najbolji mogući način. Prvenstvo je poništeno, dok se finalni turnir EHF Čelendž kupa neće odigrati, ali je u planu da se domaći kup okonča krajem avgusta, neposredno pre početka narednog šampionata. Protivnik u polufinalu je ekipa Bora, dok će o potencijalnom rivalu u finalu odlučivati Jagodina i Bekament. Naisa želi do najvišeg postolja.

Ambiciozna uprava kluba, uz podršku grada nastavlja započeto

Naisa je u doba Korone uspela da sačuva kostur tima, a Uprava kluba odmah je reagovala i popunila deficitarne pozicije. Šef Stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović ističe da sve ide po planu.

 

“Planiramo da ekipu okupimo 20-og jula ukoliko sve bude kako treba. U dogovoru sa Upravom kluba doveli smo dve igračice, kako bi nadomestili odlazak Jovane Bogojević u Kristijanštad i i kako bi popunili mesto golmana do oporavka Anastasije Čogurić. Zadovoljstvo mi je da saopštim da će u dresu Naise u narednom periodu na desnom krilu nastupati Srna Sukur koja dolazi iz Medicinara. Radi se o 20-ogodišnjoj igračici za koju smo procenili da će biti pojačanje, dok će golmanski trio upotpuniti doskorašnja kapitenka Bora Milica Mitić”, saopštava Svetislav Beli Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

U klubu najavljuju još neka pojačanja ukoliko za još neku igračicu stigne ponuda za inostrani angažman.

“I to pokazuje da rastemo kao klub. U Naisi pružamo šansu mladjim igračicama, koje imaju mogućnost da nastupe I na medjunarodnoj sceni I tako su na oku celokupnoj rukometnoj javnosti. Nakon dobrih igara, stignu I dobre ponude.To je dokaz da dobro radimo. Sa druge strane zdrava smo sredina I rukometašice vole da dodju u Niš”, dodaje trener Naise.

Cilj je da Naisa već na okupljanju ima još jači I homogeniji tim nego u prethodnom periodu.

Ono što je najvažnije – stabilno funkcionisanje kluba je obezbedjeno. U Naisi vlada zdrava atmosfera I igračice jedva čekaju da krenu sa treninzima.

Niš jeste grad rukometa, a Nišlije već dugo čekaju trofej…Vreme je!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com