Ekonomija

Zatvorena poslovnica Er Srbije u Voždovoj

Poslovnica Er Srbije nekadašnjeg “JAT”-a zatvorena je u Nišu posle četiri decenije rada. Poslovnica je prestala da radi 1. avgusta i potpuno je iseljena, prenosi Danas.

Osim Niša, poslovnice je Er Srbija zatvorila i u Novom Sadu i Užicu. U niškoj poslovnici bilo je troje zaposlenih, a da je ipak potrebna poslovnica najvećeg srpskog aeroprevoznika ide u prilog činjenica da se osim prodaje karata, koje se prodaju putem interenta, predstavništva  kompanija obično bave reklamacijama putnika, specijalnim zahtevima prilikom putovanja i ostalim uslugama.

Er Srbija je još ranije najavila otpuštanja 30 radnika, što je potvrdio i predsednik Nadzornog odbora kompanije, Siniša Mali.

Foto: Niske Vesti

Kako su zaposleni u ovoj kompaniji rekli ranije za Danas, veruju da je razlog otpuštanja to što kompanija želi da uveća profit, ali su tvrdili i da smanjenjem obima usluga Er Srbija ide ka statusu lou kost prevoznika.

Inače, avioni ove kompanije ne lete iz Niša od 2009. godine, iako je bio najava da bi mogli ponovo da imaju komercijalne letove sa aerodroma “Konstantin Veliki”, to se još uvek nije  dogodilo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com