Magazin

Stiže nam “vučji Mesec”

Prvi pun Mesec u godini poznat je kao “vučji Mesec” i ove godine nam stiže u noći između 23. i 24. januara.

Astrolozi ovoj pojavi pridaju veliki značaj, a pogotovu ovog puta – jer će obeležiti početak kraja retrogradnog Merkura, koji nam je u januaru zadao velike muke.

Naziv ovog meseca je više nego prigodan, jer se mnogi od vas verovatno osećaju kao da vas je neko bacio čoporu vukova. Ne brinite, svima nam je januar bio težak – fizički, psihički i emocionalno. Planetarna energija nije bila baš na zavidnom nivou od početka godine, kažu astrolozi, pa je sasvim normalno da je januar većini ljudi bio sve, samo ne prijatan. Na tome možemo da se zahvalimo retrogradnom Merkuru, koji je stupio na scenu 6. januara, zajedno sa još nekim nepovoljnim kombinacijama planeta.

Ali, kao što kaže stara poslovica: “Bacite me čoporu vukava, i vratiću se kao vođa čopora”. Upravo tako ćemo se osećati nakon prvog punog Meseca, koji će mnoge ljude naterati da preokrenu stvari, da otvore oči i shvate neke stvari koje im do sada nisu bile jasne. Pun Mesec uvek donosi neku novu jasnoću, a ovaj koji nam stiže u januaru dolazi u znaku Lava – a ako se iole razumete u horoskop, onda znate da nema tog znaka koji više uživa u predvođenju čopora od “kralja životinja”.

Opširnije na Family.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com