Merošina

Za tri dana vakcinisano oko 100 građana

Vakcinacija u Merošini otpočela 20. janura, za tri dana vakcinisano 96 građana, vakcinacija se obavlja u Domu zdravlja u Merošini svakog dana od 7 do 14 sati. Pored prijave na portalu e-Uprave i telefonom, građani se mogu prijaviti i lično u Domu zdravlja.

Vakcina protiv virusa Covid-19 ima dovoljno, za sve građane koji pokazuju interesovanje, do sada se preko portala prijavilo 80 građana i svi su vakcinisani. Vakcinacija teče po planu, kažu u merošinskom Domu zdravlja.

Vakcinacija se obavlja zadovoljavajućom dinamikom, obzirom da imamo jedan pukt, vakcina ima dovoljno i trebujemo ih na dnevnom nivou u zavisnosti od broja prijavljenih”-kaže kordinator vakciacije Dr Milica Tikić.

Foto Merošinske Vesti

Vakcinacija se obavlja u prostorijama Doma zdravlja u drugom ulazu za ne-kovid pacijente, svakoga dana i vikendom od 7 do 14 sati. Za sve bliže informacije građani se mogu informisati na broj telefona 062/520-362.

Predsednik opštine Saša Jovanović, pozvao je putem svoje zvanične fejsbuk stranice, pozvao građane da se vakcinišu kao bi sto pre izašli iz krize prouzrokovane Korona virusom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com