Sport

Za jedan poen “Želja” izgubio duplu krunu

Rukometašima Železničara nedostajao je samo jedan korak do istorijskog uspeha, a upravo su se na tom mestu i spotakli. U Šapcu su vodili u više navrata ali na kraju ipak izgubili od domaće Metaloplastike sa 26:27.

Dobro su otvorili meč niški rukometaši, poveli su najpre sa 2:0 potom i 4:2 ali su domaći nekako hvatali rezultatski priključak. Povela je Metaloplastika prvi put u 19.minutu golom Đukića za 9:8, povisio je Vorkapić na 10:8.

Na 4 minuta od kraja Josif Petković zatražio je prvi tajm aut kada su domaći imali +3. Na poluvreme otislo se pri rezultatu 13:11.

Gosti su se iz svlačionice vratili nešto svežiji, uspeli da dođu do egala u 37. (15:15) a uskoro i ponovo poveli. Kapiten Mađar isključen je u 40.minutu crvenim kartonom.

Do kraja meča Željini igrači su se raspucali, delovalo je kao da mogu da naprave preokret i uzmu zasluženi pehar, međutim na 27:26 i nekoliko sekundi sdo kraja sudija ne priznaje gol Železničaru, uz obrazloženje da nije celim obimom prešla gol liniju. Tim rezultatom je i završen meč, a domaći su slavili kao da su osvojili prvenstvo.

Publika je dobacivala tokom čitavog meča, a na kraju goste ispratili sa povicima “Cigani, cigani”. Gosti koji su došli iz Niša da bodre svoje momke do istorijskog uspeha dočekala je i polomljena šoferšajbna na parkiranom automobilu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com