Kultura

Vilin grad: Bioskopski program od 12. do 18. oktobra

Ove nedelje četiri nova filma u bioskopu “Vilin grad”

ANA KARENJINA: SEĆANJA VRONSKOG
Od 12. oktobra

“Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine”. Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin, Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin? Posle kraćeg oklevanja, Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom deli sećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sećaju samo onoga čega žele da se sećaju.

S.M.A.R.T.
POTERA
Od 12. oktobra

Agent privatnog obezbeđenja treba da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, ali ga čeka zaseda na putu. Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli budu dovedeni u opasnost.  Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent treba da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju.

MASKA OD KOŽE: POČETAK
Od 12. oktobra

https://www.youtube.com/watch?v=R6lkmbNsKrM

U ovom filmu koji prethodi radnji filma “Teksaški masakr motornom testerom”, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera, koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota, koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Lederfejs, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete. Film režiraju Aleksandro Bustiljo i Žulijan Mauri, a u glavnim ulogama su Lili Tejlor, koja je preuzela ulogu majke mladog Lederfejsa, Stiven Dorf u ulozi ludog policajca, Džesika Madsen, Džejms Blur, Sem Strajk i Sem Koleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice, dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanesi Grejs.

MOJ MALI PONI
Od 12. oktobra

https://www.youtube.com/watch?v=KY6I56T9j1Q

Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

Radni dani
Ana Karenjina: Sećanja Vronskog
Blejd Raner 2049. 3D
Kingsman: Zlatni krug
Maska od kože: Početak
S.M.A.R.T. potera
Lego Ninjago Film 3D
Moj mali poni
20:00
19:30
22:20
22:30
17:30
15:30
16:00 18:00
Vikend
Ana Karenjina: Sećanja Vronskog
Blejd Raner 2049. 3D
Kingsman: Zlatni krug
Maska od kože: Početak
S.M.A.R.T. potera
Lego Ninjago Film 3D
Moj mali poni
Mali Bigfut
Mali Bigfut 3D
Tvrd orah 2 3D
20:00
19:30
22:20
22:30
17:30
15:30
12:00 16:00 18:00
11:30
14:00
13:40

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com