KulturaZabava

Veče iz doba Jure u bioskopu Vilin Grad

Uplovite u omiljenu epsku avanturu, u bioskopu Vilin Grad 09. juna u 20h

Povodom najnovijeg nastavka kultne epske sage o „Svetu iz doba Jure“, u bioskopu Vilin Grad, u četvrtak, 09. juna, sa početkom u 20h, biće organizovano tematsko veče pod nazivom “Veče iz doba Jure” uz projekciju filma “Svet iz doba Jure: Nadmoć”. 

Sve posetioce očekuju dupli bodovi na film klub kartici, poklon poster i slani poklončić.
Kao i uvek, bioskop Vilin Grad, najsrećnije posetioce nagrađuje specijalnim  i vrednim nagradama
Ovom prilikom pozivamo sve posetioce da nam se pridruže i uživaju u svetu kreiranom specijalno povodom velikog povratka Stivena Spilberga i finala sage o dinosaurusima u kome će se, po prvi put, ujediniti dve generacije i čija se radnja dešava četiri godi ne nakon što je Isla Nublar uništeno. Po prvi put, dinosaurusi i ljudi žive u skladnoj zajednici, međutim ovakav mir biće doveden u neravnotežu nakon što se učesnici ove avanture nađu pred opasnošću koju je nemoguće zaobići.
Neka od velikih imena koja će se pojaviti u tećem nastavku, pod nazivom „Nadmoć“ jesu: Kris Prat, Brajs Hauard, Džef Goldblum, Sem Nil i Lora Dern, tako da ne postoji bolji način nego da se leto započne i nova letnja sezona otvori ovim blokbasterom, i to u bioskopu Vilin Grad.

Da li ste spremni za ovu jedinstvenu avanturu?

Ulaznice možete kupiti na blagajni bioskopa.
Ili rezervišite putem web sajta http://vilingrad.rs/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com