KulturaZabava

Veče akcije uz projekciju filma „Brzina metka“

Akcioni triler “Brzina metka” u režiji Dejvida Liča naći će se od 4. avgusta na velikom platnu bioskopa Vilin Grad, a publika će imati prilike da vidi spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu, sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi.

Tim povodom u četvrtak, 4. avgusta, biće održano „Veče akcije“ u bioskopu Vilin Grad, sa početkom u 20h. Sve posetioce očekuje poklon, a korisnike „Film klub“ kartice i dupli bodovi.

“Brzina metka” je nastao prema japanskom romanu “Maria Beetle”, u doslovnom prevodu “Bubamara”, autora Kotaroa Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok. Producenti su Keli MekKormak, Dejvid Lič i Antoan Fukua.

Požurite po svoje mesto i zakoračite u nezaboravnu avanturu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com