Društvo

VAŽNO! SAOPŠTENJA gradskih službi!

OPŠTINA PANTELEJ

Gradska opština Pantelej obaveštava građane sa svoje teritorije da će zbog elementarnih nepogoda raditi dežurna služba opštine 7. januara u periodu od 8 do 13 sati da sve probleme mogu prijaviti na broj telefona 065/444-78-64.

Standardni fiksni brojevi opštine nisu u funkciji zbog veza koje su u prekidu.

JKP NAISSUS

Zbog otežanih vremenskih uslova došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom i zbog toga je u prekidu vodosnabdevanje jer su isključene neke pumpne stanice.

Bez struje je pumpna stanica u Knez Selu.

Vode ima u rezervoaru ali ukoliko elektrohavarija potraje, doći će do prekida u vodosnabdevanju.

Novonastala situacija ugrožava vodosnabdevanje i na Klinici za plućne bolesti “Knez Selo“. Vraćanja u redovno vodosnabdevanje biće u toku dana i zavisi u prvom redu od ljudi iz elektrodistribucije koji saniraju kvar na elektromreži.

Isti problem je na pumpnoj stanici u Donjem Matejevcu i zbog toga je moguć prekid snabdevanja vode u centru sela.

Kvar na elektromreži uzrokuje prekid u vodosnabdevanju i na pumpnoj stanici “Nais“.

Bez vode su neka moravska sela: Sečanica, Supovac, Gornja Toponica, naselje Kitice i deo sela Veliki Drenovac.

Nakon saniranja havarije ekipe iz eletrodistribucije biće potrebno neko vreme da se vrati nivo u rezervoarima i onda normalizuje vodosnabdevanje.

JKP TOPLANA

Svi toplotni izvori JKP “Gradska toplana” Niš su startovali na vreme, osim toplane Majakovski koja je startovala sa zakašnjenjem u 6.30, zbog problema sa napajanjem izazvanih nanosima snega.

“Imamo saznanja da su pojedini delovi grada bez struje, tako da je deo korisnika u tim delovima grada bez grejanje, ali ne krivicom Toplane,” piše u saopštenju JKP Toplane koje je potpisao direktor Zoran Stojanović.

Nema većih problema na distributivnom sistemu, svi toplovodi su u funkciji.

JKP “Gradska toplana” Niš je spremna za 24-oro satni režim rada narednih dana zbog najavljenih ekstremno niskih temperatura.

JKP PARKING SERVIS

Zbog jakog snega koji je padao tokom noći, a koji i dalje pada, kontrolori JKP „Parking servis“- Niš će tokom dana biti angažovani na čišćenju snega.

Obaveštavamo građane Niša i korisnike usluga da će danas, 6. JANUARA biti naplate parkiranja samo na posebnim parkiralištima na Sinđelićevom Trgu i Čairu.

Naplaćivanja neće biti na opštim parkiralištima.

JKP „Parking servis“-Niš obaveštava građane Niša i sve korisnike usluga parkiranja da za vreme Božića, u subotu 7. januara 2017. godine naplaćivati  i kontrolisati parkiranje na opštim parkiralištima.

U ovom periodu neće raditi ni Korisnički servis na adresi Orlovića Pavla 24.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com