Promo vesti

Uživajte u miholjskom letu i pravom italijanskom sladoledu – Poslastičara „Sweet secret“

Iako je jesen već uveliko stigla, u ovim toplim danima miholjskog leta pravi izbor za uživanje su jedinstveni italijanski sladoledi koje možete naći u poslastičari „Sweet secret“ u Nišu!

Najukusniji italijanski sladoled, pravljen po originalnoj recepturi i začinjen „tajnim sastojkom“ čeka na vas.

Upravo taj tajni sastojak ili „slatka tajna“ koju koriste u svakoj recepturi jeste nezamenljiva porodična tradicija duga 13 godina, ali i velika količina ljubavi prema ovom poslu, bez kojih ne bi sve bilo tako ukusno i lepo.

Ukusi slatkiša u polsastičari „Sweet secret“ jedinstveni su i razlikuju razlikuju se od ostalih, jer se svi prave po receptima i „domaćem“ načinu iz mesta odakle potiču.

Putujući po Italiji, Grčkoj, širom Evrope i sveta, sakupljeni su recepti najlepših poslastica i u originalu posluženi Vama!

A da li ste probali trileće?

Ukoliko niste, nemate opravdanja da čekate! Probajte, zasigurno, najhvaljeniji kolač u gradu! Punoću i lepotu ukusa obezbeđuju ljubav pravljenja na tradicionalan način, tri vrste mleka i nota karamele na vrhu!

U svom bogatom asortimanu poslastičara „Sweet secret“ nudi veliki broj najrazličitijih i originalnih torti i kolača za svačiji ukus. Ono što ih zasigurno izdvaja od ostalih ugostitelja je najbolja šampita u gradu, koja nikada ne izlazi iz mode. Takođe u ponudi je i panakota svih vrsta.

Bliže se slave, a to znači mnogo slavskih kolača!

Kako bi Vaši gosti bili srećni i zadovoljni, u poslastičari „Sweet secret“ možete naći širok asortiman najrazličitijih vrsta koktel i slavskih kolača, a da uštede Vaše vreme i na najbolji mogući način pomognu u pripremi porodične proslave, potrudiće se upravo vredni radnici ove poslastičare.

Ukoliko nemate vremena ili niste u mogućnosti da dođete do poslastičare, postoji mogućnost dostave na kućnu adresu, specijalno opremljenim vozilima koja će se pobrinuti da svežina i adekvatna temperatura slatkiša ostane nepromenjena sve do finalnog odredišta.

Podsećamo da pored ovih neodoljivih slatkiša možete uživati i u osvežavajućem smutiju kao i svim vrstama voćnih sokova.

Poslastičara „Sweet secret“ je idealno mesto za uživanje, za proslave važnih datuma i porodična okupljanja. Sama lokacija koja je u srcu Bulevara – jednog od najlepših gradskih naselja, dovoljan je poziv da izdvojite malo vremena i da deo dana provedete baš tamo!

Sweet secret
Park Svetog Save 10
 065 8609050
Facebook

 

Dobro došli! 

 

 

]

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close