Promo

Samo sladoled iz Raja može biti zdrav

"Ne grizi savest, zagrizi raj"

Svoje omiljene slatkiše sada možete jesti bez griže savesti. Ukoliko obožavate slatkiše i ne možete da prestanete da ih jedete, a ipak vodite računa o liniji ili ste pak intelorentni na gluten, PRVA ZDRAVA caffe-poslastičara u Nišu RAJ ZDRAVI ZALOGAJ sprema za Vas POTPUNO PRIRODNE zdrave torte i sirove kolače od najfinijih sastojaka bez rafinisanog šećera, brašna, mleka, jaja, ali i veštačkih dodataka.

Vervatno ne postoji osoba koja može odoleti osvežavajućem sladoledu na visokim temperaturama. Jedemo ga samog ili u kombinaciji s drugim desertima, a svi ćemo se složiti da je onaj u zdravijoj varijanti i bez glutena ipak najbolji. Pravo (zdravo) letnje osveženje, zavolećete ga na prvi griz i osećaja griže savesti. Krckava i pucketa čokolada odvešće Vas do samog Raja…Trk po svoj štapić!

Poslastičara Raj zdravi zalogaj je prva zdrava poslastičara u blizini centra grada koja svojim toplim enterijerom, ali i poslasticama čini da se osećate baš kao u RAJU. Raznolike boje, prelepa glazura i neodoljiv ukus slatkiša na tanjiru kupiće neopisiv osećaj zadovoljstva u Vašim ustima. A da su poslastice rajske, kako po tako i po kvalitetu samih sastojaka, potvrdio je i Dr FeelGood koji je nedavno posetio niški Raj.

Za svakog po nešto

Svi proizvodi osim proteinskog dela menija su POSNI, VEGANSKI, BEZ GLUTENA, BEZ LAKTOZE I KAZEINA, i ono najvažnije BEZ RAFINISANOG ŠEĆERA.  Ovako napravljene torte i kolači osvojiće vas već na prvi zalogaj!
Za slatkiše ne koriste čak ni margarin, puter, slatku pavlaku, pa ni dobro poznat keks. A jedinstveni su i po tome što sami sebi možete napraviti toplu čokoladu ili sami napravite kombinaciju dodataka za palačinke ali i sami da ih mažete…kao u svojoj kuhinji. Dakle, možete pustiti mašti na volju i napraviti miks po sopstvenom ukusu.

U ponudi su:
– Sitni kolači
– Kremasti kolači (nalik tortama)
– Sirove torte
– Domaća crna čokolada (više vrsta i oblika bez mleka i veštačkih dodataka)
– Palačinke bez gutena (sa pravljenim namazima)
– Džemovi (jagoda, malina, borovnica, čokovišnja)
– Kremići bez šećera (lesnik (beli i čokoladni) , kikiriki (beli i čokoladni))
– Kafe, čajevi, smoothy i šejkovi
– Proteinski meni (ovsene kaše, šejkovi i palačinke – nisu veganske)

POGLEDAJTE MENI >>>

Šta su to zdrave torte i kolači?

Kada govorimo o sirovom kolaču, u većini slučajeva ne govorimo o nedovršenom pečenom kolaču ili čajnom kolaču. To su veganski kolači kojima nije potrebno pečenje ili se termički obrađuju do 45 °C.
Skoro pa ubrano sa grane.“
U većini slučajeva sirovi kolači su veganski, bez mlečnih proizvoda, bez glutena, bez laktoze i ne sadrže čak ni jaja, mleko, brašno…

Slatkiši su zaslađeni urmama, a čokolada je zaslađena kokosovim šećerom. Spoj čokolade, sirovog kakaa, urmi i  orašastih plodova napraviće pravu ekspoloziju ukusa.

Torte i kremasti kolač (manja verzija torte) mogu biti sa istim ukusima i upravo kremaste kolače možete probati u poslastičari . Prave se od orašastih plodova, voća, urmi, sa dodatkom najkvalitetnijeg sirovog kakaa. U ponudi su ukusi: Afrodita (jagoda), Kokos tart (kokos i veganska karamela), Crna mamba (čoko maina sa čilijem), Borovnica, limun, nana (sa pistaćima u korici), Čoko oranž i Čoko višnja. Mogu se poručiti, ali i odmah kupiti neke od trenutno dostupnih na stanju, za vas kao „Spas u zadnji čas“.

Sitni kolači (kuglice) su na bazi orašastih plodova i urmi sa sledećim ukusima: kikiriki, čoko-oranž, rum-suvo grožđe, kokos, espresso, čoko-višnja, limun, rogač-malina, čoko-lešnik.

Proitenski meni idealan za sportiste raznovrsnim ovsenim kašama, proteinskim šejkovima i palačinkama oboriće s nogu čak i one najjače.

„Naš slogan je „Ne grizi savest, zagrizi raj“. Naši kolači su bezgrešni i jedu se bez griže savesti“, poručuju iz ove poslatičare“.

Vaši mališani će uživati u ukusima džemića i kremića bez šećera, a Vi bez trunke savesti jer Vaši mališani zalužuju samo najbolje!

Raj zdravi zalogaj će rado ulepšati Vaše proslave i najvažnije događaje svojim slatkim stolom i (zdravim) slatkim keteringom koji se naručuje nekoliko dana ranije i slatkiši će biti sveže spremni za Vas. Takođe, iz Raja su dostupni da realizuju sve Vaše ideje od slatkiša!

„Kako je kod nas sve prirodno i zdravo, trudimo se da očuvamo životnu sredinu, pa umesto plastičnih kutija i slamčica koristimo metalne slamčice od inoksa i kartonske kutije. A u lokalu dominira nameštaj i dekorativni elementi od drveta i metala“, kažu iz poslastičare.

 

RAJ možete posetiti svakog radnog dana od 12h do 20h, osim nedelje
ili slatkiše poručiti na Glovo u istim terminima!

Poslatičara Raj Zdravi Zalogaj
RAJIĆEVA 34, NIŠ
062 410496
FACEBOOK
INSTAGRAM

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d11611.961025538414!2d21.897489!3d43.3144634!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0xa9e858cf97c65343!2sRaj%20Zdravi%20Zalogaj!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1639754132208!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ style=”border:0;” allowfullscreen=”” loading=”lazy”></iframe]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com