Kultura

Glumici Ivani Nedović iz Niša nagrada za najbolju žensku ulogu

Tročlani žiri Festivala duodrame, doneo je odluku da Nagradu za najbolju žensku ulogu bude dodeljena Ivani Nedović, glumici iz Niša za ulogu majke u predstavi Sladoled, u produkciji niškog Narodnog pozorišta.

Žiri je zasedao u  u sastavu Tomislava Tome Trifunović, predsednika Sergeja Trifunović i Vesne Stanojević.

DOBITNICI:

Nagradu za najbolju mušku ulogu dobije Goran Jevtić za ulogu Gorana u predstavi Pluća, produkcijske kuće Marador produkcija (u koprodukciji sa Opera&Theatre Madlenianum), nagrada za najbolju duodramu pripadne predstavi Razvedi me produkcijske kuće Teatar Provokacija iz Skoplja (Severna Makedonija), Specijalna nagrada pripadne PUBLICI TOPOLE, kao nezaobilaznom akteru svih prethodnih, a i ovogodišnjeg Festivala.

Topolska publika je s ljubavlju, pažnjom i otvorenog srca otpratila i toplo pozdravila sve učesnike ovog jedinstvenog i vrednog pažnje Festivala – kažu organizatori.

Na samom kraju, predstava koja je osvojila najviše glasova publike je Sladoled u produkciji Narodnog pozorišta Niš.

Svečana dodela nagrada je večeras, 8. septembra u 20 sati, nakon čega sledi revijalna predstava “Nadežda Petrović-autoportret u množini” produkcijske kuće Monte media.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com