Virus Korona

U KC Niš preminulo 12 pacijenata, ukupno hospitalizovano 345 osoba

U kovid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 345 pacijenata. Кod 250 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 17 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, 12 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 151 pacijenata. Кod 105 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovca, 5 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovan 153 pacijent. Кod 147 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button