Hronika

TREĆI DAN POTRAGE: Željko je bio odličan plivač

Ronioci i policajci juče nisu uspeli da pronadju telo Željka Veličkovića (24) koji se u subotu popodne utopio u Krajkovačkom jezeru, tako da se potraga nastavlja i danas.

Za telom mladića tragalo se juče tokom čitavog dana, a pretrazi su prisustvovali i neutešni roditelji i prijatelji nesrećnog mladića.

Iako sve ukazuje da je mladiću pozlilo dok je sa prijateljima pokušavao da prepliva jezero, njegovi roditelji su kazali da je mladić bio odličnog zdravlja.

Oni su takodje rekli da je bio odličan plivač, tako da ne mogu da shvate šta mu se dogodilo i zbog čega je došlo do tragedije.

Prema rečima očevidaca, Željko je u subotu sa još trojicom prijatelja došao na Krajkovačko jezero i nakon što su se neko vreme zabavljali na obali i u uz to konzumirali alkohol, pokušali su da preplivaju jezero.

Otprilike na polovini jezera nesrećni mladić je počeo da tone, ali nije zapomagao i zvao u pomoć. Jedan od drugova pokušao je da mu pomogne, ali mu je iskliznuo iz ruke i nestao u vodi.

Krajkovačko jezero duboko je oko 30 metara, i izletnici se u njemu redovno kupaju iako na obali postoji jasno istaknuta tabla zabrane.

Mnogi su to činili i juče dok je trajala potraga za Željkom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com