Društvo

Svi skijaju i uživaju u zdravom životu

Grupa od 80-oro učenika iz deset osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana boravi ovih dana na Zlatiboru. Oni su pokazali najbolje rezultate u kvizu pod nazivom „Pobedi znanjem“ i zaslužili da deo zimskog raspusta provedu na ovoj našoj planini.

Njih je obišao i predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić kako bi se na licu mesta uverio da deca odmor provode kako je i planirano. U razgovoru sa decom Krstić se interesovao da li su učenici zadovoljni smeštajem i ponuđenim sadržajima u okviru odmora.

Da je ovo bio pravi potez Gradske opštine Medijana govori podatak da su gotovo svi učenici već prvog dana izašli na ski stazu, da su prezadovoljni ishranom i boravkom na čistom vazduhu.

Oni koji znaju da skijaju mogli su da se oprobaju na malo težim stazama, početnici su uz pomoć instruktora učili prve korake na skijama. Pored dnevnih časova organizovano je i noćno skijanje, koje kažu deca, ima posebnu draž. Za njih je najveća niška opština iz budžeta obezbedila pun pansion i besplatnu ski opremu.

Učenici na Zlatiboru borave u pratnji nastavnika ili direktora škola.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com