Društvo

„Sve ono što ste želeli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate“ u Domu vojske

Nikola Đuričko nastupiće pred niškom publikom u Domu vojske 7. novembra 2018. godine u 20 časova, u svojoj autobiografskoj stendap predstavi, pod nazivom „Sve ono što ste želeli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate“.

Đuričko će ovom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala.

Za samo jednu pozorišnu sezonu predstava je odigrana više od 60 puta, u zemlji, regionu i svetu.

„Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stendap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak.” kaže Nikola Đuričko o svojoj ideji.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na blagajni Doma vojske, u periodu između 11 i 19 časova. Cena ulaznica je 700 dinara, a moguće je rezervisati ih i na broj 062/321204.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com