DruštvoKultura

NURDOR: “Dođite u pozoriše” i učinite superherojsko delo!

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka i ove godine obeležava 15. februar, Svetski dan dece obolele od raka, ali ovog puta onlajn manifestacijama. Jedna od njih je i premijerno online prikazivanje predstave Nikole Đurička „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate“, a novac od karata kupljenih za “pozorište iz foteje” odlazi na račun NURDOR-a.

 

“S obzirom da nam je najvažnije da sačuvamo zdravlje svih nas, nećemo ovaj dan obeležavati onako kako smo navikli. U skladu sa preporukama lekara i medicinskih stručnjaka, nećemo organizovati okupljanja većeg broja ljudi. Umesto toga, preselili smo naše male manifestacije u online format”, kažu u Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

Svi koji žele na ovaj način da pogledaju predstavu in a taj način pomognu i udruženju kartu mogu kupiti po ceni od 1.000 dinara na linku https://www.tickets.rs/program/sve-sto-ste-hteli-da-znate-o-dzoniju-a-niste-smeli-nikad-da-ga-pitate-2463.

Dodatno, kompanija Mastercard će za svaku kartu kupljenu njihovim karticama donirati još 1.000 dinara”, kažu u NURDOR-u i pozivaju sve ljude koji žele da pomognu da u ponedeljak iz udobnosti svog doma „dođu u pozorište“, odgledaju ovu sjajnu predstavu i uradite jedno pravo superherojsko delo.

“Podrška je važna, sada više nego ikada! Važno je da našim malim borcima pošaljemo snažnu poruku da nisu sami!”, još jedna je poruka koja stiže iz NURDOR-a.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com