Sport

Sportski kompleks “Vrtop” ima NOVO RUHO

Tereni za tenis u Niškoj Banji su renovirani i to je samo deo posla koji je dogovorio Grad Niš, Gradska opština Niška Banja i Sportski savez Niša koji će upravljati kompleksom.

Teniski tereni imaju novu šljaku i već od naredne nedelje biće dostupni svima – besplatno.

Trenutno se sređuju i ostali  tereni na sportskom kompleksu “Vrtop”, a do kraja godine Nišlije mogu da očekuju uređene terene u „Rovčetu“  i umiven popularni „Bunker“ na niškom Margeru.

Ono što smo pre mesec dana obećali jeste da ćemo staviti u funkciju terene na Vrtopu. Radovi su trajali dve nedelje i ono što je obećano je ispunjeno. Sva gradska kultna sportska mesta biće renovirana, a ovo je jedna od potvrda naših planova. Suština svega je da ovo radimo za građane Niša, ovi sadržaji nikako neće biti komercijalizovani i neće se naplaćivati“, rekao je Branislav Kačar, gradski većnik resorno zadužen za spot, prilikom obilaska terena u Niškoj Banji.

Ovi tereni izgrađeni su početkom devedesetih godina i posle toga se ništa nije radilo da oni ostanu u funkciji.

Mašine su već na terenima za mali fudbal i košarku, koji će biti presvučen novim asfaltom uz dodatno obeležavanje i osavremenjivanje.

Novina je igralište za odbojku na pesku a biće sređen i teren sa veštačkom travom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com