Promo

Oseti duh Italije na prvi zalogaj – LA FAMIGLIA SOKOBANJA

Klasika koju svi obožavaju

Na samom glavnom šetalištu u Sokobanji nalazi se picerije i pastara LA FAMIGLIA u kojoj ćete, već na prvi zalogaj otputovati u daleku Italiju.  Pored pica koje se peku u peći na drva, raznih, ručno pravljenih pasti, vina sa Italijanskog područja uživaćete i u sjajnim slatkim kombinacijama koja će opčiniti Vaša nepca.

Sve ljubitelje italijanske kuhinje, pa čak i oni koji to nisu, obradovaće činjenica da je uglavnom sve sa menija domaće, proizvedeno u kuhinji LA FAMIGLIE, gde se koriste prirodni sastojci po originalnim italijanskim receptima.

Pesto, pomodori, bolognese i još mnogo soseva pravljeni su na ovaj način…

DA LI STE ZNALI?

Na svetu postoji oko tri stotine oblika suve testenine i svaka od njih ima svoj naziv i namenu, a različiti oblici ne postoje zbog estetike. Nastale su kako bi se što bolje slagali uz određene soseve, prelive i način pripreme. Da bi pasta bila vrhunska, najbitnije je da bude što kvalitetnija i napravljena od najboljih sastojaka. Takvu pastu možete naći u autentičnom ambijentu Vaše LA FAMILIJE.

[meta_gallery_carousel]

“Spretne ruke naših kuvara spremaju testenine od pažljivo izabranih sastojaka – jaja iz organskog uzgoja, najfinije brašno iz Italije i mnogo pažnje i ljubavi”, poručuju iz LA FAMIGLIE.

Svi slatkoljupci uživaće u originalnim italijanskim vrstama kolača koji asociraju na čist hedonizam, a od raznolike  ponude zavrteće Vam se u glavi.

 

 

-Pizza na DRVA 🍕
-Pasta HANDMADE 🍝
-Vina sa italijanskog područja 🍷
-Deserti na vrhunskom nivou🧁
☎️0️⃣6️⃣2️⃣2️⃣3️⃣9️⃣6️⃣6️⃣2️⃣☎️

062/ 239 – 662 Instagram Trg Oslobođenja 4 -6, Sokobanja

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com