Promo vesti

Sačuvaj svoj mir iza FUR-LES vrata

Sobna vrata kao sastavni deo naših života, štiteći našu intimu daju nam i potrebnu sigurnost. Ona su najvažniji element svakog enterijera. Sobna vrata su ono prvo što primetimo kad ulazimo u neki prostor i poslednje kada izlazimo.

Pored toga što odvajaju jednu prostoriju od druge, izoluju toplotu i zvuke, sobna vrata pružaju privatnost i mir u sobi u kojoj se nalazimo.

FUR-LES sobna vrata su izrađena od medijapana (MDF) ploča, a finalno mogu biti presvučena melaminskom folijom, CPL folijom, fine line furnirom ili prirodnim furnirom.

„Za izradu naših vrata koristimo najkvalitetnije materijale dostupne na našem i inostranom tržištu. Pažljivim odabirom materijala i primenom najsavremenije tehnologije dolazimo do krajnjeg proizvoda koji po svim normama zadovoljava najviše standarde i najprefinjenije ukuse.“ poručuju iz FUR-LES.

Unutrašnjost sobnih vrata može biti ispunjena kartonskim saćem ili ekstrudiranom ivericom.

Drveni ram je od lameliranog drveta najkvalitetnijeg za proizvodnju vrata. Futeri takođe mogu biti drveni ili šperovani u zavisnosti od želje kupca. Takođe mogu biti ravni ili obli sa štelujućim pervaz lajsnama. Vrata se izrađuju u standardnoj dimenziji a na zahtev kupca se izrađuju i po meri. Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvetlom, sa kosinom, sa staklima, klizna ili kombinacija više opcija.

Ono što FUR-LES izdvaja od drugih proizvođača je dizajn, kvalitet i maksimalna poslovnost. Garantovani rok isporuke, stručna ugradnja i savet stručnjaka.

Takođe mogu odraditi farbanje medijapanskih vrata, u neku od preko 200 nijansi poliuretanskih boja, ili bajcovanje i lakiranje furniranih vrata. Detaljna i precizna završna obrada produžava vek trajanja proizvoda.

FUR-LES
Naselje Milka Protić I/25
018 4561 861
063 1561 861
063 78 666 78
office@furles.com
Furles.com

Kao završni detalj na vratima kupac može izabrati aluminijumske lajsnice. Montaža vrata se po preporuci radi po završetku svih građevinskih radova (posle gletovanja i krečenj, podova) jer su vrat predviđena za suvu montažu.

Pored sobnih vrata kod nas možete pronaći i mnogo drugih stvari poput okvira za vrata, pervajz lajsni, ručki i bravica. Naša specijalnost su sobna vrata i sve vezano za vrata.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button