Društvo

Rukovodstvo Niša u zemunskoj “Insi”

Rukovodstvo Grada Niša posetilo je, na poziv A.D. „INSA“, ovu renomiranu kompaniju u Zemunu. Osnovana je 1950. godine kao fabrika satova, a danas je postala značajan proizvođač satova i satnih mehanizama, merila tečnosti i gasa, komponenti za vojnu industriju, kao i mnogih drugih proizvoda iz domena merne tehnike i precizne mehanike.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i zamenik gradonačelnika prof.dr Miloš Banđur na licu mesta su se uverili da stručan i inventivan kadar “Inse” u svakom momentu udovoljava visokim zahtevima tržišta i da proizvode širok spektar proizvoda visokog kvaliteta, koji su izgrađeni prema najvišim standardima, objavljeno je na zvaničnom portalu Grada Niša.

“Za naš grad posebno je značajno to što dve niške firme usko sarađuju sa Insom, na taj način što unazad nekoliko godina ispručuju Insi komponente štampane ploče koje se ugrađuju u finalni proizvod, koji je kompletno napravljen na tržištu naše zemlje i kao srpski plasira se dalje”, zvanično je saopšteno.

Grad Niš ponosan je što u Nišu posluju firme koje rade u skladu sa najvišim standardima i koje daju značajan doprinos plasiranju srpskih proizvoda na tržišta širom Evrope i sveta.

Ova poseta od izuzetnog je značaja za dalji razvoj i unapređenje privrede u našem gradu, piše u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com