Sport

Rosić novi čuvar mreže Nišlija

U danu kada je Radnički i po treći put angažovao Nenada Lalatovića, pronađeno je rešenje i na poziciji golmana. Naime, novi golman Radničkog biće Dragan Rosić, 25-godišnji čuvar mreže koji je na početku seniorske karijere branio za lučansku Mladost i Kolubaru, a pre tri godine se iz Lučana preselio u špansku Almeriju. Sa španskim klubom mu je ovog leta istekao ugovor, pa je kao slobodan igrač prešao u Radnički.


Tokom boravka u Španiji je i kao pozajmljeni igrač branio za Seltu, Fuenlabradu i Albasete. Nastupao je za selekcije Srbije do 20 i 21 godine.

Rosić je rođeni Užičanin visok 195cm je karijeru započeo u ekipi lokalnog Jedinstva, a uz Mladost je u Srbiji nastupao i za Kolubaru. Na Pirinejima je najveću šansu dobio u Albaseteu čiji je gol čuvao u 16 navrata, u Fuelabradi su mu poverenje ukazali na devet mečeva, a u Selti B na devet.

Podsetimo, Radnički se nakon samo nekoliko kola zahvalio dvojici dotadašnjih golmana Filipu Dujmoviću i Marku Drobnjaku, pa je mrežu u prethodnim mečevima čuvao 17-togodišnji Dimitrije Stevanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com