Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 19. do 25. avgusta

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

 

SEĆANJA
Nik Banister (Hju Džekman), privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama. Živeći na kraju potonule obale Majamija, život mu se zauvek menja kada preuzme novu klijentkinju Mej (Rebeka Ferguson). Jednostavno pitanje izgubljenog i pronađenog postaje opasna opsesija. Dok se Banister bori da pronađe istinu o Mejinom nestanku, otkriva neverovatnu zaveru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite.

PATROLNE ŠAPE – FILM
PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.
Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina.

STILVOTER
Film prati priču radnika na naftnoj bušotini (Met Dejmon), koji putuje u Marsej da poseti svoju otuđenu ćerku koja je u zatvoru zbog ubistva koje tvrdi da nije počinila. Suočen sa jezičkim barijerama, kulturološkim razlikama i komplikovanim pravnim sistemom, Bil sprovodi ličnu misiju da oslobodi ćerku. U tom procesu sprijateljuje se sa lokalnom ženom i njenom malom ćerkom i kreće na lično putovanje razotkrivanja i većeg osećaja pripadnosti svetu.

ESCAPE ROOM 2: BEZ IZLAZA
Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi The Cube, Saw ili Cabin in the Woods što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.

UKRATKO
Tedi se budi jutro nakon svog venčanja i otkriva da može da putuje kroz vreme, tako što na svakih nekoliko minuta prelazi u narednu godinu svog života.

Repertoar u bioskopu Vilin Grad – od 19. do 25. avgusta

Radni dan

Neukrotivi Spirit, sinh.

Luka, sinh.

Svemirski basket: Novo nasleđe, sinh.

Avantura u džungli

Sećanja

Escape Room 2: Bez izlaza

Glavni heroj

Ukratko

Stilvoter

Patrolne šape – film, sinh.

 

14:40 17:10

15:00

20:00

22:10

20:30

18:50

22:30

– – 16:30 18:10

Vikend

Neukrotivi Spirit, sinh.

Luka, sinh.

Svemirski basket: Novo nasleđe, sinh.

Avantura u džungli

Sećanja

Escape Room 2: Bez izlaza

Glavni heroj

Ukratko

Stilvoter

Patrolne šape – film, sinh.

 

13:20

14:40 17:10

11:10

15:00

20:00

22:10

20:30

18:50

22:30

11:20 13:00 16:30 18:10

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button