Promo

Raspevani porodični vikend uz Trolove

RASPEVANI PORODIČNI VIKEND 28. I 29. OKTOBRA UZ TROLOVE U BIOSKOPIMA CINE GRAND DELTA PLANET I VILIN GRAD

Niže cene ulaznica, kokice, slatki poklon i Mali zabavnik za članove “Porodičnog kluba”. Karaoke takmičenje  u saradnji sa školom Muzike Olivera Katića, By Heart.

Povodom premijere najnovije animacije o zanimljivim šarenim stvorenjima, “Trolovi: Bend na okupu”, u bioskopima Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad biće održan još jedan, tradicionalni “Porodični vikend”.

Za članove “Porodičnog kluba” i ovoga puta pripremili smo brojne pogodnosti, kao što su niže cene ulaznica, kokice, slatki poklon od partnera Wellnes, Aqua Viva Junior piće, kao i nezaobilazni Mali Zabavnik.
Da bi ovaj porodični vikend bio raspevan kao i šarena družina u filmu, u subotu 28. oktobra, u periodu od 13.30h do 15.30h biće održano “Karaoke takmičenje” za sve zainteresovane, u bioskopu Cine Grand Delta Planet u saradnji sa školom Muzike “By Heart” Olivera Katića.

Dok će u bioskopu Vilin Grad mališani moći da se takmiče u nedelju, 29. oktobra od 12h do 14h.
Prijave za učešće u takmičenju su obavezne, a više detalja možete pronaći na Instagram stranici “byheart_nis” ili klikom na LINK.

Budite spremni za uzbudljivo, šareno porodično okupljanje, kao nikada do sada. Ana Kendrik i Džastin Timberlejk vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blokbaster muzičke franšize studija DrimVorks Animejšn – TROLOVI – BEND NA OKUPU.

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka (Ana Kendrik) i Zakeralo (Džastin Timberlejk) sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću.

Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com