Sport

Radnički dobija još jednog šefa struke?

Iz Fudbalskog kluba Radnički sinoć su obavestili medije da će u toku današnjeg dana biti imenovan novi šef stručnog štaba.

Oni su u saopštenju naveli da bi u toku današnjeg dana klub “trebalo da dobije novog šefa stručnog štaba” ali da aktuelni šef Ivan Jević i dalje ostaje na toj funkciji (?). Pored toga kažu da ne žele da govore o imenima ali da je reč o “iskusnom treneru i
fudbalskom radniku, koji je potreban ekipi kako bi ostvarila zacrtane ciljeve.”  

Boban Dmitrović ostaje na funkciji pomoćnog trenera u stručnom štabu, a na poslednjoj utakmici Radničkog kod kuće, u restriktivnom prostoru viđen je i nekadašnji pomoćnik Milana Rastavca – Predrag Pešić Pepi, za koga se već priča da će se vratiti u stručni štab. Koliko će trenera imati Radnički trebalo bi da bude obelodanjeno ovih dana.

Novi šef stručnog štaba će pored osnovnih zaduženja sa prvim timom biti zadužen i za ogranizaciju Omladinske škole Radničkog, od koje, dodaju, “rukovodstvo u budućnosti očekuje zapažene rezultate, kako kroz takmičarske mečeve u svim kategorijama, tako i u stvaranju fudbalera, od kojih će klub imati višestruku korist”. Podsećamo da je Omladinska škola “Ivan Krstić Beli” nedavno ostala bez dela rukovodstva, a nekolicina vodećih trenera je napustilo svoja radna mesta zbog nezadovoljstva.

Pre angažmana Petera Pakulta na mesto prvog čoveka klupe, u Nišu se spekulisalo i o dolasku Nemca Rajnera Maurera, ali i Milana Đuričića Đumija na mesto šefa struke. Milovan Đorić-Đora se spominjao kao potencijalno pojačanje u Upravi Radničkog, za mesto direktora kluba.

Koja će se to nova imena pojaviti na Čairu, saznaće se na konferenciji za medije koja će biti održana sutra od 09:00 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com