Ekonomija

Produžen rok za prijavu za obuke iz oblasti cirkularne ekonomije za MMSP i preduzetnike

U okviru projekta “Od krize do cirkularnosti: Prihvatanje principa cilkularne ekonomije u MMSPP Južne Srbije” u oktobru i novembru 2022. godine, Regionalna razvojna agencija Jug (RRA Jug) organizovaće tri modula treninga na teme značaja i primene cirkularne ekonomije u mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetničkim radnjama Nišavskog, Topličkog i Pirotskog okruga.

Projekat, koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije kroz program EU PRO Plus, ima za cilj da doprinese unapređenju konkurentnosti malih i srednjig preduzeća (MSP) na jugu Srbije koja posluju u prerađivačkoj industriji, poljoprivredi i prehrambenoj industriji, kao i proizvodnji plastike i ambalaže i građevinarstvu.

Posebna pažnja će biti usmerena na    unapređenje znanja, uvođenje inovativnih pristupa i povećanje zelenih i drugih cirkularnih rešenja poslovanja u cilju postizanja boljih ekoloških performansi, tržišne pozicije preduzeća uključenih u projektne aktivnosti.

Zaintersovani za učešće u trening programu, mogu da se prijave putem kratkog upitnika.

Upitnik se nalazi na ovom linku.

Rok za prijavu je produžen do 10. oktobra 2022. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com