Društvo

Prezentacija Niša na Sajmu turizma u Istanbulu

Turistička oragnizacija Niš, učestvuje na Sajmu turizma u Istanubulu  koji je poznat kao Istočno-mediternaski Sajam putovanja, i jednan je od najvažnijih manifestacija tog tipa u svetu. Istanbulski sajam je otvoren do 3. februara,

TON na Sajmu turizma u Istanbulu, učestvuje zajedno sa delegacijom iz Srbije, koju čine Turistička organizacija Srbije, TO Beograda, TO Novog Sada i TO Novog Pazara. Osim predstavnika  turističkih organizacija u sastavu srpske delegacije je i jedan broj hotelijera.

“Za Grad Niš i Turističku organizaciju boravak na ovom sajmu je dobra prilika da predstavimo nišu turističku ponudu i potencijal, ali i da se upoznamo sa novim trendovima u turizmu i razmenimo iskustva”, kažu u Turističkoj organizaciji Niš. “Niš postaje sve interesantnija destinacija za turiste što je pokazao i broj turista koji stalno raste, osebno onih koji dolaze iz drugih zemalja”.

Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije Niš je učešće na ovom sajmu najavio na otvaranju TON-ovog Info-pulta na niškom aerodromu. Naglasio je tom prilikom da je jedna od ideja da se grad Niš i region predstave u svim gradovima za koje postoje letovi sa aerodrome u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com