DruštvoKultura

Pozorišni maraton SKC-a odložen zbog kiše

Zbog najavljenih loših vremenskih uslova, Pozorišni maraton Akademskog pozorišta SKC-a, koji se organizuje u okviru obeležavanja Dana Univerziteta u Nišu, odlaže se do daljeg. Iz Studentskog kulturnog centra navode da će o novom datumu održavanja publiku naknadno obavestiti.

Tradicionalni Pozorištni maraton, koji se organizuje povodom obeležavan ja godišnjice rada Univerziteta u Nišu, a kojim i Akademsko pozorište SKC-a, i završava sezonu, neće se održati u subotu 16. juna kao što je najavljivano.

Razlog za promenu termina održavanja su najavljeni loši vremenski uslovi, ali iz SKC-a navode da publika svakako neće biti uskraćena za veče posvećeno pozorištu. Kako dodaju, novi termin za Pozorišni maraton znaće se uskoro.

Podsetimo, ukoliko večeras pada kiša, Svečani koncert Akademskog hora SKC-a koji počinje u 20h, umesto u dvorištu Banovine, održaće se u holu Univerziteta. Koncert se takođe organizuje u okviru obeležavanja pedeset treće godišnjice rada Univerziteta u Nišu, a iz SKC-a veruju da će publika biti oduševljena onim što su pripremili.

Na Svečanom koncertu Akademskog hora, nastupiće i solisti Irina
Filipović, Sara Ristić, Katarina Ranđelović, Damjan Mišić i Marko Milisavljević.
Za klavirsku pratnju biće zaduženi Anđela Stanković, Miodrag Mladenović i Dragan
Tomić. Svečanost će upotpuniti i gosti: Ženski akademski hor SKC Niš i Etno vokalna grupa Ženskog akademskog hora SKC. Koncert će biti održan pod dirigentskim palicama mr Zorana Stnisavljevića i mr Ivane Mirović“, navode u SKC-u.

Ovom prilikom predstavnici Univerziteta dodeliće najboljim sportistima dodeliće priznanja Univerzitetske sportske lige.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com