Sport

Planule karte za Kup Radivoja Koraća

Za samo par sati nakon puštanja u prodaju, rasprodati su svi kompleti karata za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća. Interesovanje je bilo mnogo veće od broja ponuđenih karata, tako da će veliki broj ljubitelja košarke morati i ove godine da utakmice prati putem TV ekrana.

Koliko je interesovanje bilo veliko govori i podatak da se na sajt za prodaju karata, tokom prepodneva čak 1.700 ljudi istovremeno prijavilo sa istom namerom, a to je kupovina kompleta za utakmice u “Čairu”.

Cena kompleta ulaznica za tribine za svih sedam utakmica biće 4.000 dinara, za parter od 4.500 do 7.000 dinara, a za najekskluzivnija mesta cena kompleta je 30.000 dinar. Kompleti karata prodavani su isključivo putem internet sajta. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je prilikom potpisivanja ugovora o organizovanju Kupa da će poslednjeg dana pred početak sportske manifestacije karata verovatno biti i na biletarnici SC “Čair”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com