Ekonomija

Povodom ukidanja linije Niš-Malme oglasio se i niški aerodrom

Sve avio kompanije koje vrše redovan putnički avio saobraćaj na aerodromu ,,Konstantin Veliki“ u Nišu imaju važeće ugovore i u skladu sa tim u predstojećem periodu nastaviće saradnju u ne promenjenim uslovima, saopštila je press služba niškog aerodroma.

“Redovan putnički avio saobraćaj ka svim destinacijama ka kojima se sobraća iz Niša odvija se u skladu sa najavama za letnju sezonu 2018.godine, kao i zimsku sezonu 2018./2019.god. Izuzetak predstavlja linija avio kompanije Wizz Air na relaciji Malme – Niš- Malme ka kojoj će avioni pomenute kompanije saobraćati zaključno sa 07.01.2019.godine”, objašnjavaju.

Wizz Air je o ovome obavestio JP ,, Aerodom Niš“ Niš, a informacije kao i razloge ovakve odluke kompanija je dostavila i javnosti.

Prva linija prvog niskotarfnog avio-prevoznika Wizz Air do Malmea uspostavljena 25.juna 2015.godine ukida se skoro posle više od 3 godine i to 7.januara 2019.godine. Wizz Air na ovaj nacin ukida još jednu destinaciju iz Niša, nakon što je krajem prošle zimske sezone prestao da leti do Ajndhovena.

Prema navodima Fly Froma, ova avio kompanija će blagovremeno obavestiti javnost da li će recimo da ponude neke druge alternativne linije bliže ovoj destinacija kao što su Kopenhagen ili Geteburg.

Svečan doček prvog aviona Wizz Air, na liniji Malme – Niš, na aerodromu Konstantin Veliki.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com