Društvo

Postavljen NOVI SEMAFOR kod niške Železničke stanice

Niška ulica Dimitrija Tucovića koja je okarakterisana kao crna tačka konačno je dobila semafor, sa radom počinje za nekoliko dana, potvrdio je za Niške Vesti Igor Vojinović, gradski većnik resorno zadužen za komunalne delatnosti.

Veliki broj saobraćajnih nezgoda na ovom mestu potvrda su da ova prometna niška ulica jeste mesto čestih saobraćajnih nezgoda i oborenih pešaka.

Još letos najavljeno je postavljanje semaforske signalizacije, konstrukcija je tu, čeka se potpisivanje ugovora da semafor počne sa radom.

“Upravo traje procedura potpisivanja ugovora između Grada i EPS snabdevanja kako bi ovaj novopostavljeni semafor dobio struju. U pitanju je samo nekoliko dana oko papirologije i on uskoro počinje sa radom”, potvrdio je za Niške Vesti gradski većnik Igor Vojinović.

Ovaj novi semafor treba da poništi lošu statistiku kada su saobraćajne nezgode i broj povređenih pešaka u ovoj ulici u pitanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com