Društvo

Posle izleta pomoć za zdravstvene knjižice

Stiže nova pomoć iz Gradske opštine Medijana za penzionere.

Posle organizacije izleta za penzionerska udruženja sa svog područja, najveća niška opština pružiće pomoć najstarijim sugrađanima da dođu do novih zdravstvenih knjižica.

Prijem za penzionere u GO Medijana, Foto: GO Medijana
Prijem za penzionere u GO Medijana, Foto: GO Medijana

“Daćemo naše radnike i opremu neophodnu za pribavljanje novih zdravstvenih knjižica i to za penzionere sa područja Grada Niša, ne samo Medijane. Poslaćemo ih u udruženja kako bi za njihove potrebe završili administraciju i ubrzali procedure”, rekao je na prijemu nastarijih sugrađana predsednik Gradske opštine Medijana, Milan Krstić.

Gradska opština Medijana organizovala je ove jeseni šest izleta u Vrnjačku, Vranjsku i Sokobanju za oko 400 penzionera, ali je interesovanje bilo daleko veće. Zbog toga će se i naredne godine nastaviti sa ovom praksom i planirano je više para za te nemene, kažu u opštini.

“Oduševljeni smo ekskurzijama koje su organizovane za nas. Drago nam je što nas je neko tako uvažio i ispoštovao“, rekao je Jovica Ralić iz Udruženja penzionera „Medijana“.

Od ukupno 64 hiljade penzionera u Nišu, na području opštine Medijana živi oko 25 hiljada starijih sugrađana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com