DruštvoSport

Popularni Bunker dobio je sto za stoni tenis (VIDEO)

Postavljanjem prvog stola za stoni tenis u popularnom niškom “Bunkeru počelo je postavljanje ovih stolova u međublokovskom prostoru širom grada.

Mladi u Nišu su od Grada tražili nove sadržaje ali i da se postojeći sportski tereni urede bolje i obogate novim spravama, kao odgovor dobili su prvi sto u narednom periodu biće urađeno još puno toga najavljuju iz grada.

“Na inicijativu mladih sugrađana sa kojima smo razgovarali tokom gradskog karavana počelo je postavljanje stolova za stoni tenis u međublokovskom prostoru. Prvi sto je postavljen na sportskom terenu poznatom kao “Bunker” kod Saborne crkve gde se okuplja veliki broj mladih Nišlija”, objavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na svojim profilima društvenih mreža.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. kakva vest, grad od 300.000 stanovnika dobio jedan betosnki sto povrsine ca. 2m2. LUDILO. Kakva investicija u sport. Inace ce sto da se koristi par meseci godisnje, jer ostatak godine je ili kisa, ili sneg, ili velika vrucina. Tako da svaka cast na investiciji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com