Promo vesti

POLIKLINIKA HUMAN – Prijatelj vašeg zdravlja

Poliklinika Human je jedna od vodećih poliklinika iz oblasti opšte i interne medicine, biohemijske, mikrobiološke i patohistološke laboratorije. Osnovana je 2007. godine i protekle, 2017. godine navršila je desetogodišnjicu svog uspešnog poslovanja.

Dokaz uspešnosti rada poliklinike jeste njen rast tokom godina, a činjenica da se tačni i precizni rezultati dobijaju u najkraćem roku, samo je razlog više da tako bude i u narednim godinama.

Poliklinika Human je registrovana i za internu medicinu, gde eminentni stručnjaci iz svih grana interne medicine, na najsavremenijim aparatima pregledaju pacijente, određuju dijagnozu i terapiju.

Poliklinika je proširila svoj tim otvaranjem laboratorija u Aleksincu, Prokuplju i Vranju. Laboratorije su, kao i sama poliklinika Human, opremljene kompletnom medicinskom opremom renomiranih svetskih proizvođača i omogućavaju visoku preciznost i tačnost u radu, kao i potpunu ispravnost dobijenih rezultata.

Krunu uspeha poliklinike Human predstavlja otvaranje kćerke poliklinike – poliklinike Humano 2016. godine u Nišu. Poliklinika Humano, zahvaljujući vrhunskoj opremljenosti i najstručnijem timu lekara pruža široku paletu standardnih i specifičnih usluga u skladu sa svetskim standardima savremene medicinske dijagnostike i terapije. Za kratko vreme poliklinika Humano je postala vodeća medicinska ustanova iz oblasti radiologije, hirurgije i urologije.

Timski rad poliklinika je u prilici da svojim pacijentima pruži kompletne biohemijske, mikrobiološke i patohistološke analize, kompletne preglede, lečenje i dijagnostiku iz oslasti opšte prakse, interne medicine (endokrinologije, kardiologije, pulmologije, nefrologije, hematologije, gastroenterologije), urologije, radiologije i estetske i rekonstruktivne hirurgije.

Poliklinike raspolažu i terenskom službom uzorkovanja, pregleda lekara i intervencija na terenu.

Takođe, postoji mogućnost obavljanja sistematskih pregleda, kako pojedinačnih, tako i za firme.

U želji da svojim klijentima pruži najbolje u poliklinici Humano osnovan je CENTAR ZA DOJKU u okviru koga je pacijentkinjama omogućen pregled na najsavremenijem ABVS 3D ULTRAZVUČNOM SKENERU DOJKE, aparatu koji dijagnostikuje milimetarske promene na tkivu dojke, ne emituje štetno zračenje, a sam pregled je potpuno bezbolan po pacijenta. Pregled na ovom aparatu je u celoj zemlji pa i čitavom regionu pacijentima dostupan jedino u poliklinici Humano.

U poliklinici Humano moguće je uraditi i korbiopsiju dojke, a u patohistološkoj laboratoriji Poliklinike Human rade se imunohistohemijske analize za tačnu dijagnostiku i uvrđivanje ciljane terapije.

Takođe, u okviru Poliklinike Human osnovan je i CENTAR ZA DIJETETIKU gde je tim stručnjaka za dijetetiku zadužen za postavljanje dijagnoze i određivanje adekvatne terapije u cilju lečenja gojaznosti i planiranja ishrane kod zdravih ljudi koji žele da očuvaju ili unaprede svoje zdravlje.

Poliklinika HUMAN
Bul. Dr. Zorana Ðinđića 15
018/538-889
018/538-890
060/23-02-023
FaceBook
www.poliklinikahuman.rs

Od početka dugogodišnjeg poslovanja tim poliklinika Human je opslužio više od 100.000 pacijenata. Tim poliklinika čini više od 25 lekara specijalista, i više od 30 medicinskih radnika. U želji da prati savremene medicinske trendove i u svom radu primenjuje najnovija stručna saznanja, u poliklinikama Human prisutna je kontinuirana edukacija i usavršavanje osoblja, kao i primena najnovijih metoda i medicinskih aparata u poslovanju.

Uz najsavremeniju opremljenost laboratorija, stručno osoblje i dugogodišnje iskustvo u radu, laboratorije Human svojim pacijentima pružaju precizne, sigurne i pouzdane rezultate ispitivanja.

Dobro došli u polikliniku HUMAN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button