Sport

Pobede niških kikboksera na „K1 trofeju Niša“

U sklopu međunarodnog turnira „BALKANS BEST FIGHTERS“ na reviji „K1 TROFEJ NIŠA“, održanoj u subotu 24.12.2016. u hali „Čair“, kikbokseri iz Niša prikazali su odlične borbe i u dve uvodne i pet glavnih borbi zabeležili isto toliko pobeda.

U uvodnoj borbi kadetkinja do 46 kg, Mila Kuhta (KBK “NIŠ”), pobedila je  Sunčicu Bogićević (KBK “ERE”-Užice) rezultatom 3:0.

Natalija Savić (KBK “NIŠ”), u drugoj uvodnoj borbi slavila je 3:0 protiv Alise Price iz (KBK “PAGONIS TEAM”-Novi Sad), u konkrenciji kadeta do 55 kg.

U prvoj glavnoj borbi kadeta do 60 kg, između Nikole Lazarevića iz (KBK “NIŠ”) i Patrika Buze (KBK TEAM  BUZA”-Zagreb, Nikola je bio ubedljiv i naneo prvi poraz odličnom takmičaru iz Zagreba.

U borbi juniora do 75 kg, Stefan Paunović( KBK “NIŠ”), bio je ubedljiv protiv Koste Rajča predstavnika (KBK “PAGONIS TEAM”) iz Novog Sada.

U borbi seniora K-1 do 81 kg, Filip Stanković(KBK “STANKOVIĆ”), savladao je Nanada Čortu (KBK “PAGONIS TEAM” odlukom sudija 3:0.

Uroš Živković (KBK “NAISSUS) u kategoriji seniora K-1 do 75 kg, pobedio je nokautom u 1. rundi Pavla Pantovića (KBK “KOSOVSKA MITROVICA”).

Novak Radulović iz (KBK “NIŠ”) u poslednjoj borbi večeri K-1 do 71 kg, nokautom u 1. rundi deklasirao je Damjana Zdravkovskog iz (KBK GORILA-Skoplje).

U subotu tokom dana odrađeni su mečevi 1/8 i 1/4 finala “BALKANS BEST FIGHTERS” turnira, dok su mečevi 1/2 i FINALA bili u nedelju 25.12.2016. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com