Servisne

JKP Naissus: Planirani radovi za vikend

Za vikend ekipe JKP “Naissus” radiće na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U NASELjU NIKOLA TESLA (subota 13.08.)
Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Borisa Krajgera, kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ul. Borisa Krajgera.

INTERVENCIJA U SELU HUM (subota 13.08.)
Voda curi iz regulacione šhte, potrebna je intervencija u selu Hum, na uglu ulica Danila Price i Pobedine. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja od 8 do 15 sati u selu Hum.

RADOVI NA VEZI U SELU ALEKSANDROVO (subota 13.08.)
Obavljeni su pripremni radovi i potrebna je intervencija u selu Aleksandrovo, kod benzinske pumpe. Zbog popravke priključne veze u prekidu je vodosnabdevanje za 10-tak domaćinstava do subote 13.08.2022.god. u 15 sati.

KVAR NA MREŽI U ULICI ILIJE BIRČANINA (nedelja 14.08.)
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Ilije Birčanina, kod broja 26. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Ilije Birčanina.

KVAR NA VEZI U ULICI IVANA GORANA KOVAČIĆA (nedelja 14.08.)
Voda na ulici iz kape servisnog ventila i potreban je iskop u ulici Ivana Gorana Kovačića, kod broja 22. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com