Promo

Pekara BRANKOVIĆ: Neka blagi duh prazika ispuni svaki dom

Pekara Branković svim Nišlijama želi srećan Uskrs - praznik nad praznicima

“Uskrs je prilika da se zahvalimo za sve balgodeti u našim i životima naših najbližih, kao i da ljubav  i zahvalnost delimo sa drugima. Dižemo čaše za nove početke i druge šanse. Srećan Uskrs – Hristos vaskrse!, Vaša pekara Branković.

Pekara Branković ima dugu porodičnu tradiciju, koja datira još iz 1885. godine. Te godine je Todor Branković osnovao pekaru i mehanu u prizemlju stare porodične kuće.

Započeo je svoj posao na porodičnom imanju, preko puta sadašnje centralne autobuske stanice, današnji Bulevar 12. Februar, gde se i danas nalazi centrala Pekare Branković. Začetnik porodičnog posla, Todor Branković je pradeda naslednika i sadašnjih vlasnika Branka Brankovića i Aleksandre Nikolić.
2000. godine pekara modernizuje i proširuje svoje proizvodne i prodajne kapacitete. Danas važi za jednu od najmodernijih pekara u regionu sa 16 svojih maloprodajnih objekta i tendencijom daljeg razvoja, širenja asortimana i otvaranja novih maloprodajnih objekata.

U pekari se generacijama prenose tradicionalni recepti naših proizvoda sa stalnim proširenjem asortimana. Pored čuvenog niškog bureka, peciva, pogača, hleba, pica, slatkih proizvoda, Pekara Branković nudi i dijetalno-funkcionalne proizvode. To je moderna proizvodnja koja se nalazi između poluindustrijske i industrijske proizvodnje sa visokokvalitetnim proizvodima koji opravdavaju prepoznatljiv brend tržišta južne Srbije.

Rad Pekare Branković pored poštovanja kupaca, koji se uvek iznova vraćaju, nagrađen je i mnogim priznanjima: zlatna medalja na „Međunarodnom novosadskom sajmu poljoprivrede“, „Sabor pekara“ u Pećincima, zlatna i srebrna tepsija na niškim „Burekdžijadama“ …

Dugogodišnji rad i tradicija pekare krunisani su 2008. godine sertifikatom integrisanog sistema kvaliteta ISO 9001:2000 i HACCP (visoki standard kontrole kvaliteta proizvoda), što je doprinelo da pekara bude svrstana u red vodećih brendova pekarstva na prostoru Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com