Foto Video ubod

PAUK (NE) BIRA! Policija trenira “parkiranje”

“Borba” Nišlija sa Parking servisom je svakodnevna, trka sa vremenom da se u sat vremena sve završi već je postao način života u Nišu. Parkiranje na minut jedna je od opcija po kojoj možete platiti parkiranje u Nišu ali ono što se danas desilo, opcija je koju nismo očekivali…brojne Nišlije zadovoljno su posmatrale u samom centru grada kako pauk odnosi službeni auto niške policije.

Policijski automobil u kandžama pauka – slika je koja je zadovoljila sve one koji su barem jednom platili kaznu za nepravilno parkiranje, otišli do depoa po auto koji je negde u gradu podignut ili su pak imali problem da policijskom službeniku objasne da su prekoračili brzinu samo za kilometer, dva jer su žurili…

Iako na prvi pogled izgleda da je policijski auto bio pogrešno parkiran, reč je o neispravnom automobilu koji je jedino na ovaj način morao da bude uklonjen sa ulice kako bi bio odnet na popravku.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com