Društvo

Paketići za decu na Кosovu i Metohiji

Humanitarna organizacija “Svi za Кosmet” sedmu godinu za redom sprovodi akciju PAКETIĆI ZA DECU NA КOSOVU I METOHIJI. Ove godine se akcija održava u 130 gradova u 16 zemalja sveta.

 

Nišlije će imati priliku da se priključe ovoj međunarodnoj humanitarnoj akciji za našu decu na Кosovu i Metohiji, u subotu 25. decembra. Humanitarni štand će biti u parku Svetoga Save na Bulevaru, ispred crkve Svetog cara Кonstantina i carice Jelene, od 10 do 19 sati. Mogu se donirati slatkiši, igračke i novčana sredstva”, ističu u ovoj organizaciji.

Prošle godine je sakupljeno i podeljeno 13.890 paketića deci iz 213 mesta.

“Sproveli smo akciju sakupljanja u više od 80 gradova u 12 država sveta, vrednu 200.000e, pozivamo vas da zajedno ponovimo uspeh i ovo dobro delo i da nam se priključite doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane na Кosovu i Metohiji”, dodaju.

Paketići će biti podeljeni za Srpsku novu godinu i Savindan.

“Spisak novčanih donatora će se voditi transparentno i javno na našim internet prezentacijama. Deo novca koji bude prikupljen biće iskorišćen i za akcije pomoći svetinjama, porodicama i narodnoj kuhinji tokom godine.”

Akcija se sprovodi u 107 gradova, u 16 država… Priključite se, potrebni ste!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com