Društvo

Otvoren konkurs za kreativne učenike niških osnovnih škola

Niški kreativni studio i Internet časopis za podsticanje dečjeg stvaralaštva “Tabla”, povodom organizacije festivala dečjeg stvaralaštva “Tabla Fest 17”, raspisuju javni konkurs za najbolji likovni i literarni rad učenika osnovnih škola na teme “Moje srce je veliko kao tabla”, “Upoznao(la) sam divno stvorenje” i !Da imam čarobni štapić”.

Za radove koji stižu e-poštom  rok je 15. april , dok za radove, koji dolaze običnom poštom, datum slanja ne može biti posle 15. aprila

Radove slati na adresu:
Niški kreativni studio
(za „Tabla Fest 17“)
Ljubomira Nikolića 17/26
18000 Niš
ili na adresu e-pošte: tablafest@gmail.com

Pravo učešća na konkursu imaju svi učenici osnovnih škola. Na ovaj konkurs zainteresovani učenici mogu poslati najviše tri likovna i tri literarna rada.  Literarni radovi treba da budu napisani u Vord (Word) dokumentu, na jednom od standardnih fontova (Times New Roman, Arial) veličine 12, na srpskom jeziku, ćiriličnim pismom. Likovni radovi se šalju u originalu (nikako kao slika e-poštom). Podloga, tehnika i format – po slobodnom izboru.
Radovi treba da budu potpisani i to: literarni radovi na Vord dokumentu ispod rada, a likovni na poleđini crteža. Ukoliko se literarni radovi šalju grupno (na jednom Vord dokumentu), onda ispod svakog rada napisati podatke o autoru.

Podaci o autoru koje je potrebno napisati:
Ime i prezime, razred, naziv škole i mesto (država), ime pedagoga i kontakt podaci (adresa e-pošte ili broj mobilnog telefona). Ukoliko učenik ne želi da mu eventualna nagrada stigne na adresu škole, treba da napiše i adresu stanovanja.  Svi radovi koji ne ispunjavaju neki od uslova konkursa neće biti uzimani u ocenjivanje.

Prispeli radovi se ne vraćaju, a autori su saglasni da se njihovi radovi mogu objavljivati u Internet časopisu za podsticanje dečjeg stvaralaštva Tabla (www.tabla.org.rs ili http://tabla.srb).

Rezultati konkursa će biti objavljeni do 15. maja u Internet časopisu za podsticanje dečjeg stvaralaštva “Tabla”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com