Magazin

One su proglašene za najlepše dame X Sajma automobila u Nišu

Da X Sajam automobila u Nišu protekne u najboljem redu, a da posetioci dobiju sve informacije, doprinele su i hostese ovogodišnjeg Auto moto festa, koje su prethodna tri dana neumorno radile zajedno sa organizatorima i izlagačima.

Sve su one dale podjednak dopirnos, a tradicionalno na svečanoj ceremoniji zatvaranja, proglašene su najlepše hostese. Njima je direktorka Turističke organizacije Niš dr Danka Milojković, uručila poklone, Hristov monogram, za koji kaže da nosi simboliku, znak kojim se pobeđuje.

Foto: J. Laništanin

 

Foto: J. Laništanin

Nagrada ovogodišnje misice, najlepše dame Sajma, pripala je Danici Đorđević, sa Fordovog štanda.

Titulu prve pratilje ponela je Tijana Ranković sa štanda “Raavex Group”, dok je za drugu pratilju proglašena Jana Mihajlović sa Folksvagenovog štanda.

A pored tri najlepše dame, nagrada za mis fotogeničnosti pripala je Emiliji Milićević.

Za organizaciju ceremonija, ali i hostesa i ove godine zaslužna je agencija Aster Marketing.

Studio za masažu Soul Touch dodelio je pet vaučera najlepšim damama Sajma, a Ivan Iskrenović dodelio im je nagrade u ime Trivunove rakije iz Leskovca. A kozmetički studio “Selfie” posebnu nagradu dodelio je Neveni Spasić, prodavačici “Raavex Group”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com