Društvo

ONE SU NAJLEPŠE hostese Auto Moto Festa

Dugoočekivani izbor, puno dileme i sporenja među članovima žirija koji je birao tri najlepše hostese niškog Auto Moto Festa. Predsednik žirija Uroš Parlič, direktor TON-a doneo je na kraju odluku da najlepše hostese budu njih tri.

Najlepša među lepoticama na sedmom Sajmu automobila proglašena je Jovana Ilić, koja je ova tri sajamska dana provela na štandu auto kuće “Bros auto”, prva pratilja je Jovana Aritonović, koja je bila na štandu auto kuće “Krunić” i druga pratilja je po mišljenju žirija Jelena Stepanović ispred auto kuće “Auto MIG”.

Screenshot 4Da izbor bude ovakav odlučio je direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić koji je devojkama podelio vredne poklone.

TOP FORM podelio je devojkama besplatne vaučere za mesec dana besplatne članarine u njihovom fitnes centru ali najlepšoj i poklon masažu.

Kozmetičko-frizerski salon Selfie poklonio je po svom izboru, drugoj pratilji kompletnu frizuru i šminku.

Unikatni nakit koji izrađuje Maja Vukić, poklonjen je Anđeliji Skobelev sa štanda auto centra “Krunić”.

Picerija Night&Day poklonila je najlepšoj hostesi po svom izboru, večeru za dvoje u njihovom restoranu. Ovu nagradu dobila je Andreja Stajić sa štanda “Bros auto”.

Na niškom Auto Moto Festu svojom lepotom i mladošću ulepšalo je halu “Čair” njih više od trideset, izabrati među njima najlepšu bio je težak zadatak.

Te devojke provele su u sva tri dana više od trideset sati na štiklama, slikajući se i objašnjavajući koliko šta košta, ušle i izašle iz auta barem hiljadu puta uvek nasmejane.

Ako računamo i to da je veliki broj Nišlija došao baš njih da vidi, to svakako jeste potvrda da su one nekim posetiocima bile najbitnije ali i organizatorima sajma kao i dilerima automobila jer samo uz njih sajam ima smisla.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com