Društvo

Izabrana NAJLEPŠA hostesa niškog Auto Moto Fest-a (FOTO)

Najlepši i najzabavniji deo Sajma automobila i ove godine bio je izbor za najlepšu hostesu Auto Moto Fest-a.

Ukupno njih četrdeset dobile su od organizatora sajma i Marketinške agencije “Aster” po ružu kao znak da su jednako sve lepe i zahvalnost što su ovu manifestaciju učinile lepšom i zabavnijom. Mnoge su prodale po koji automobil ali su se sve kako kažu, odlično zabavljale tokom održavanja sajma.

Za drugu pratilju prema oceni članova žirija koji su činile dame Marketinške agencije “Aster” odabrana je Katarina Živojinović sa štanda auto kuće Raavex Group doo. Prva pratilja ovogodišnjeg Sajma automobila je Dragana Jović, sa štanda Nikole Radulovića, stant vozača koji je bio specijalni gost sajma.

Foto: Niške Vesti

Sve tri devojke dobile su po vino, Vinarije Status iz Malče, večeru u restoranu Night&Day i paket pića HELL koje je zvanično piće sajma.

Najlepša devojka Auto Moto Festa Niš 2017 je Milica Sokolović sa štanda Auto MG Kommerce, koja je od Marketinške agencije “Aster” dobila svečanu haljinu i večeru u restoranu Ideo Lux.

Posebnu nagradu darivao je i niški Frizerski salon “Selfie” koji se nalazi u ul. Vojvode Vuka 8a, koji je po svom izboru poklonio šišanje i feniranje hostesi Milici Ivanović, sa štanda Nikole Radojkovića.

Zvanična voda niškog Sajma automobila Sahnt Johns izabrala je najžedniju hostesu, to je ove godine bila Nevena Dinić sa štanda auto kuće Raavex Group doo. Ona je dobila paket ove flaširane vode i promomaterijal ove uspešne srpske kompanije, koja grabi krupnim koracima i osvaja tržište Srbije.

Tim organizatora Auto Moto Fest-a želi vam dobrodošlicu na

Auto Moto Fest 2018. 

Vidimo se dogodine, živeli!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com