DruštvoPromo

Sajam automobila će pored auto kuća okupiti i male izlagače

Na Sajmu automobila koji se održava od 23. do 25. u Hali “Čair” pored auto kuća načiće se i izlagači iz brojnih oblasti koje prate automobilsku industriju.

Na XIII Auto Moto Fest-u predstaviće se auto kuće a biće tu i auto oprema, servisi, osiguravajućih društava i restorani.

Ljubitelji četvorotočkaša na štandu Hill-a mogu pronaći najbolju kozmetiku ali i alate za svoje automobile. Svaki vozač voli da pri ruci ima ono najpotrebnije za popravku kola i zato nikako ne zaboravite da obnovite svoj alat. HILL iz Niša počela je sa radom još 2008. godine, i od tada prodaje autošampone za pranje i odmašćivanje, kao i vulkanizerske alate i materijale za zamenu i popravku pneumatika. Naši kupci su autoservisi, autoperionice, vulkanizerske radnje, autoplacevi i fizička lica, kažu u Hill-u. Oni lično isporučuju robu i obilaze kupce oko Niša, ili poručenu robu šalju i kurirskom službom.

Učesnik sajma je i firma Guma top gde možete naći najbolje gume za svoje auto ljubimce. Sa prvim kišnim danima jasno je svakom vozaču koliko je dobra guma bitna za bezbednost i sigurnu vožnju. Zato je pravo vreme da svoj četvorotočkaš počastite novim pneumaticima. Firma gumatop doo iz Niša je uvoznik i distributer gumenih proizvoda od 2015 godine. U njihovom asortimanu nalazi se: tehnička guma sa i bez platnene armature, antiklizne podne obloge, klingerit, o ring gumice, razne vrste creva, spojnice, šelne i pneumatici. Pored prodajnog sektora ovaj distributer nudi vulkanizerske usluge i usluge brzog servisa vozila.

Gshop auto nudi baš sve za vozila. Ovi izlagači obećavaju dobru ponudu i na samom sajmu jer kažu pripremili su ono što je trenutno najaktuelnije u svetu automobilizma kao i one najprodavanije proizvode koje mora da ima svaki vozač. Ponuda je šarenolika a posetioci imaju priliku da po sajamskim cenama izaberu najbolje za sebe.

Mapa sajma i više informacija na SajamAutomobila.com

Jedan od izlagača na sajmu je i Lukač dobro poznata firma u Nišu koja se bavi izradom ključeva, radi popravku brava a izrada pečata jedna je od najstarijih njihovih delatnosti.

Servoremont je specijalizovan servis za popravku servo upravljača. Svaki vozač zna koliko je teško voziti kada je ovaj uređaj u kvaru, a sa druge strane servo uređaj olakšava brže kretanje u gradskoj vožnji a o parkiranju da i ne govorimo. Ovo je prilika da obiđete štand ovih izlagača i raspitate se njihovim uslugama. Autoservis “Dragi” je radnja poznata po višedecenijskoj tradiciji u bavljenju mehanikom. Od 1998. godine specijalizovali je za popravku isključivo servoupravljača. Servoremont sarađuje sa velikim brojem ovlašćenih servisa.

Servis AUTO HAPPY na ovogodišnjem Sajmu automobila koji se održava od 23. do 25. septembra u Hali „Čair“ izložiće ono najbolje što trenutno ima u ponudi a to su auto prikolice, kuke i dodatnu opremu. Ono što će biti prava „poslastica“ je srpska premijera novog brenda u ovoj sferi automobilske i teretne opreme. Na Sajmu automobila u ponudi će biti: TRIGANO PRIKOLICE, VESTA TRAILERS, BOCKMANN TPV-TRAILERS i  TRAILER EUROPE, za koje je AUTO HAPPY ovlašćeni dileri.

Dunav osiguranje će kao i svake godine na sajmu ponuditi svoje usluge osiguranja sa brojnim sajamskim popustima. Poverenje, pouzdanost i sigurnost mogu opisati dugogodišnji rad ove osiguravajuće kuće i zato ona jeste deo Auto Moto Fest-a.

Karcher Centar Keller doo predstaviće se velikim centralnim štandom na samom ulazu na sajam a za svoje predstavljanje pripremili su ono najkvalitetnije što imaju u svom prodajnom salonu u Nišu. Karcher Centar Keller nudi aparate za pranje, čišćenje i usisavanje svih vrsta podloga. U centru mogu da se nabave rezervni delovi i dodatna oprema koja olakšava održavanje prostora savršeno čistim.

Foto: Karcher Centar Keller

Kao i predhodnih godina i sada su uz sajam automobila i niški ugostitelji. Ove godine tu je Kafanu Olio, poznata po svojim specijalitetima, zatim Pleasure restoran koji nudi svojim gostima prijatan boravak a tu je i BOMBAJ food.

In Job će se predstaviti na sajmu. Oni su kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti posredovanja u zapošljavanju u zemlji i inostranstvu. Fokus poslovanja je na zapošljavanju medicinskih radnika u SR Nemačkoj. U želji da medicinskim radnicima omogućimo sigurno zaposlenje u inostranstvu, dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome, razvili smo sistem usluga koji Vas brzo i sigurno vodi do cilja, kažu u In Job-u.

Destilerija podrum Pevac kao simbol očuvanja tradicije, novom tehnologijom daju novi dah ukusima rakija vrhunskog kvaliteta. Učestvovanjem ove poznate destilerije na sajmu organizatori sajma žele da ukažu na važnost bezbednosti u saobraćaju, jer kada se konzumira alkohol nikako se ne seda za volan. Takvu poruku dobićete i od izlagača iz Podruma Pevac. Proizvodni pogon nalazi se nadomak Kragujevaca, u malom ušuškanom selu Cvetojevac gde nastaje magija pravljenja rakije. Proizvodni kapacitet dotiže 100.000 litara godišnje dok je izvozni potencijal 2019. godine dostigao 60% od ukupne proizvodnje što je još jedna potvrda kvaliteta i uspeha.

Sa porukom da uživate u prirodi nadomak Niša i obiđete Vinariju Malča, predstaviće se i ovi vredni domaćini koji su nedavno nagrađeni za kvalitet na Međunarodnom sajmu vina u Beogradu. Bogatstvo istorijsko turističke i nesvakidašnje ponude Niša oplemenjeno je i razvojem vinskog turizma. Na samo desetak kilometara od Niša, uz auto put Niš Sofija, na putu rimskih imperatora Podrum Malča iz 1903. godine  predstavlja jedinstvenu više-vekovnu sintezu puteva vina koji su se na ovim prostorima ukrštali, mimoilazili, prožimali i na kraju spojili u bajku vrednu pomena.

VINSKI PODRUM MALČA, privatna arhiva

Benni plus – osveženje za uživanje! Na štandu ovog izlagača moćićete da degustirate njihove sokove i bezalkoholna pića. Za proizvodnju BENNI napitaka koristi se voda sa izvora „Studena“, koji se smatra jednim od najčistijih izvora u Evropi. O vrhunskom kvalitetu proizvoda brinu stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Kvalitet  i bezbednost proizvoda su usklađeni sa zahtevima i  međunarodnim standardima i  principima HACCP-a.

Ove godine na sajmu će biti i Asteriks takwondo club. Sa ciljem promovisanja sporta i tekvonda. Asteriksovi tekvodnisti dobro znaju šta znači sport, ali i prave vrednosti i ono što je najbitnije – DRUGARSTVOAsteriks klub je mesto gde nastaju pravi šampioni.

Posebno mesto na sajmu ima i Turistička organizacija Zlatibora sa ciljem da predstavi najlepše lokacije u svom kraju ali pre svega najposećeniju turističku destinaciju u Srbiji  planinu Zlatibor. Svi posetioci XIII Auto Moto Fest-a imaće priliku da se bliže upoznaju i sa najdužom gondolom na svetu – Gold Gondolom. Neretko upravo Gold gondola organizuje ngradne igre pa će možda neko od Nišlija i dobiti nagradnu vožnju ovom svojevrsnom turističkom atrakcijom.

Foto: TO Zlatibor

Po prvi put na sajmu predstaviće se jedno taksi udruženje – PRVI TAXI sa dva elektovozila koja su upravo stigla u njihovu flotu. Ova moderna taksi vozila biće izložena ispred hale a Nišlije će moći da ih razgledaju i koriste njihove usluge.

“XIII Auto Moto Fest Niš 2022” biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje. Ulaznica za sajam se kupuje na biletarnici hale u danima održavanja sajma i košta 300 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com