Društvo

Objavljena preliminarna lista za dodelu subvencija za energetsku sanaciju

Grad Niš objavio je na zvaničnom gradsko sajtu preliminarnu listu za dododelu subvencija za mere energetske sanacije kuća, stanova i zgrada, a na njoj se nalaze imena 188 domaćinstava kojima su subvencije dodeljene, ali i onih čiji zahtevi nisu prihvaćeni.

Za dodelu subvencija prijavilo se 330 domaćinstava, međutim, 142 zahteva nisu prihvaćena. Za mere energetske sanacije kuća, stanova i zgrada izdvojeno je ukupno 34 miliona dinara, a oni koji ispunjavaju uslove dobiće polovinu novca potrebnog za meru za koju su konkurisali.
Najveće intersovanje građana Niša bilo je za zamenu stolarije. Za dodelu subvencija za tu namenu konkurisalo je 149 domaćinstava. Najmanje je bilo zainteresovanih za izolaciju tavanica. Za to su stigle samo četiri prijave, od kojih je jedna prihvaćena.
Podnosioci prijava imaju pravo uvida u njih u roku od tri dana od dana objavljivanja preliminarne liste, dok prigovor mogu predati u roku od osam dana od njenog objavljivanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com