Društvo

NOVI saobraćajni POLIGON u OŠ “Njegoš”

Dečiji saobraćajni poligon u OŠ “Njegoš” prve vozače sačekaće 1. septembar. Za rekonstrukciju je planirano pet miliona dinara iz budžeta Saveta za bezbednost saobraćaja, potvrdio je na Gradskom veću gradski većnik Igor Vojinović.

Na poligonu u dvorištu OŠ “Njegoš” pre dve decenije održavala su se opštinska i regionalna takmičenja u poznavanju saobraćajnih propisa. Danas on i ne liči na ono što je nekada predstavljao za grad.

Na proleće ovaj poligon biće renoviran.

“Za rekonstrukciju je predviđeno pet miliona dinara. To mesto je zapušteno i potpuno ruinirano i mi očekujemo da na proleće kada počne građevinska sezona počnu i građevinski radovi, jer sledi potpuno novo asfaltiranje , postavljanje nove signalizacije i video nadzora. Ja se nadam da će 1. septembra s početka nove školske godine ovaj poligon biti spreman”, rekao je Igor Vojinović, gradski većnik. Budžet Saveta za bezbednost saobraćaja za ovu godinu je 35 miliona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com