Društvo

Nišavski kej zatvoren za građane

Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša na juče održanoj sednici doneo je odluku da se Nišavski kej zatvori. 

Nišavski kej zatvara se za građane jer su ga Nišlije koristile uprkos zabrani okupljanja koja podrazumeva ne više od dve osobe na jednom mestu. 

 

“Nakon donete Naredbe o zatvaranju parkovskih površina i zabrane kretanja u njima, veliki broj građana nastavio da koristi Nišavski kej za šetnju i razonodu i na ovaj način dolazilo je do kršenja zabrane okupljanja više od dva lica na jednom mestu. U skladu sa navedenim donosi se Naredba o zatvaranju Nišavskog keja na teritoriji Grada Niša za građanstvo”, sopšteno je na sajtu Grada.

Naredbu je potpisao komandant Štaba Darko Bulatović, a kako su saopštili, ova naredba biće dostavljena Komunalnoj inspekciji grada Niša, Komunalnoj inspekciji gradskih opština i Komunlanoj miliciji.

Podsetimo, naredbom Štaba za vanredne situacije pre samo nekoliko dana zatvorena su izletišta, parkovi i sve zelene površine u Nišu. Na osnovu te odluke zabranjen je boravak u svim parkovima i javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport, o čemu su pisale Niške Vesti.

https://niskevesti.rs/zatvorena-izletista-i-parkovi-u-nisu/

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bitno da Yura , Leoni , Zumtobel. …. rade i ljudi rizikuju da budu zaraženi zbog bliskog kontakta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com