Promo

Naočare za sunce – I zaštita i moda!

Naočare za sunce, pored toga što predstavljaju neizostavan modni tetalj, imaju i svoju praktičnu upotrebu. Tokom letnjih dana, kada je povećano UV zračenje, naočare za sunce štite naše oko. Zbog toga je jako bitno da biramo kvalitetne naočare sa odgovarajućim staklima.

Kao i kod naočara za vid i naočare za sunce moraju biti proverenog kvaliteta. Zato je jako bitno šta i gde biramo!

Optika Miletić u susret novoj „sunčanoj sezoni“ pripremila je veliki izbor, veoma kvalitetnih naočara za sunce, po izuzetno povoljnim cenama.

Kupovina naočara za sunce u Optici Miletić garantuje da ćete dobiti proverena stakla koja će štiti vaše oko od UV zračenja!

Boja i zatamnjenost stakala su već individualni izbor, a u Optici Miletić preporučuju da odaberete ona sa kojima se osećate najprijatnije.

A kako je pred Vama široka paleta renomiranih brendova naočara za sunce, kvalitet se ne dovodi u pitanje, a dizajn ide u korak sa svim ovosezonskim modnim trendovima.

Ukoliko nosite naočare sa dioptrijom u Optici Miletić postoji mogućnost ugradnje dioptrijskih zatamnjenih stakala.

Naravno, kada su u pitanju dioptrijska stakla u Optici Miletić nude Kompletnu uslugu na jednom mestu. Uz besplatnu, preciznu i pouzdanu kompjutersku proveru dioptrije, garantuju brzu ugradnju stakala za svega par sati.

U Optici Miletić, pored ljubaznog osoblja, uvek vam je na raspolaganju i optičar, koji je tu za sve korekcije i savete.

Pozdravite sunčane dane sigurni i samouvereni!

OPTIKA MILETIĆ
Vojvode Mišića 48b, lokal br 5
FACEBOOK
INSTAGRAM

Vid je najbitnija stvar, zato brigu prepustite najboljima – Optika Miletić!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button