Merošina

Najbolji edukator je iz Merošine

Udruženje za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” četvrtu godinu za redom nagradilo je najbolje edukatore Srbije! Jedna od njih je i Gradimirka Nikolić, nastavnica tehničkog i informatičkog obrazovanja u osnovnoj školi “Jastrebački partizani” u Merošini.

Želela bih da izrazim zadovoljstvo što je ovim projektom Udruženje, prepoznalo trud i rad nastavnika koji rade u seoskim sredinama. Pored rada u otežanim uslovima, uspela sam da dokažem da ništa nije nemoguće. Zbog toga sam veoma srećna, ponosna i motivisana za buduće projekte“-kaže za Niške Vesti nagrađena nastavnica.

Titulu najboljih ponelo je 11 edukatora, učitelja i nastavnika, iz čitave zemlje. Među njima je i nastavnica iz Merošine.
“Nagrađeni su oni koji se ističu svojim radom, aktivnošću i proaktivnošću, koji su uvek korak ispred i koji su preduzetnici u svom poslu”-kažu u Udruženju.

Nagrađene edukatore birala je komisija koju čine Udruženje “Živojin Mišić”, ZUOV-Centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, prošlogodišnji nagrađeni edukatori, Dragica Pavlović Babić, koordinator PISA istraživanja u Srbiji i Vigor Majić, direktor istraživačkog centra “Petnica”.

“Za nas je najbolji nastavnik onaj koji pored rada na sebi odgovara na promene koje mu društvo nameće. Kreativan, koji se dodatno zalaže za razvoj učenika, organizuje vannastavne aktivnosti i daje primer đacima”-ističu.
Sve ove kriterijume ispunila je nastavnica iz Merošine i za to je nagrađena ličnom nagradom i sa 100.000 dinara za unapređenje svog rada, kroz realizaciju najrazličitijih projekata sa decom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com