Sport

Mrkić: Nišlijama je pobeda protiv Napretka posebno važna

Fudbaleri niškog Radničkog u petak od 20 sati dočekuju Napredak iz Kruševca u osmom kolu Superlige Srbije.

Utakmica između ova dva kluba oduvek sa sobom nosi specifičnu težinu, rivalitet je ogroman, a sada je ulog i beg sa dna tabele.

Radnički je u nedelju protiv Radnika u Surdulici upisao prvi trijumf u sezoni i sada je 13. na tabeli sa pet bodova na svom kontu.

Napredak još uvek ne zna za pobedu. Ima meč manje, samo dva osvojena boda i pretposlednji je 15. na tabeli.

Šef stručnog štaba Nišlija Saša Mrkić očekuje da njegov tim dobije ovaj meč i napravi značajan korak prema gornjem delu tabele.

“Srećni smo posle pobede nad Radnikom, ali nema vremena da se još priča o tome. Sledi nam novi izazov, a to je Napredak. Nadam se da ćemo pred našom publikom uspeti da vežemo drugi trijumf u šampionatu”, rekao je Mrkić, a onda se okrenuo kadrovskoj situaciji u svom timu.

“Aleksandar Mesarović nije igrao u Surdulici zbog nagomilanih žutih kartona i on će se vratiti u ekipu. Nikola Aksentijević se oporavio i raduje me da imam jaču konkurenciju pred pvaj susret. Izvešćemo najjaču postavu u ovom trenutku, bićemo ofanzivni i dati sve od sebe da obradujemo naše navijače, kojima je pobeda protiv Napretka posebno važna. Ono na šta posebno obraćamo pažnju je da greške u zadnjoj liniji svedemo na minimum. O rivalu ne želim da trošim reči. Nisu dobro startovali, ali to je jedan kvalitetan i opasan tim i nećemo se opustiti. Spremamo se temeljno za njih, znamo da Kerkez neće igrati zbog crvenog kartona, ali i da imaju dovoljno opcija da ga adekvatno zamene. Ipak, najbitnije je da gledamo u naše dvorište. Radimo odlično i raduje me da smo iz treninga u trening sve bliži onome čemu ja stremim kao trener”, istakao je Mrkić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Фудбалски напредак у Нишу почиње са победом против Напретка под вођством Саше ми Мркића !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com